Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/netskribent.dk/vaegtloefter-sko.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/netskribent.dk/vaegtloefter-sko.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Inov 8 Fastlift 335

inov-8-fastlift-335

button-2

Inov 8 er med helt fremme på banen hvad angår vægtløftersok, og især hvad der angår lidt mere spændende og farverige vægtløftersko. Her er deres Fastlift 335 model ingen undtagelse. Fastlift fås både til herre og damer, så vægtløftende damer behøver ikke bruge skoen i mandemodellen for at kunne løfte i den.

Skoen er lavet i syntetisk materiale, som giver en ekstrem god holdbarhed og hårdhed på skoen. Det giver den en klar fordel for hvem der gerne vil have et par sko med lang holdbarhed. Sålen på skoen er af en hård gummi belægning. Det giver bedst mulig afsæt, når man træner samtidig med at man står rigtig godt last.

Henover skoen er det en velcro lukning der giver muligheden for at lukke skoen tæt til foden. Det er vigtigt at man spænder skoen godt ind til sin fod, når man bruger den til at lave olympiske løft, squats mv. da stabilitet er alfa og omega i disse løft, og det hjælper en tætsiddende vægtløftersko som denne Inov 8 fastlift 335 med.

Skoen fås i flere farver, så der findes helt sikkert en sko der passer til det design du ønsker for en vægtløftersko.

Skoen udfordrer de store mærker som Nike og Adidas på deres vægtløfterserie – og Inov 8 må siges at have taget kampen godt op. Både med denne fastlift 335 og de andre sko i Fastlift serien har INOV meldt sig klart på banen for vægtløftersko.

Find din nye vægtløftersko på denne side – fastlift 335 er et rigtig godt bud på en ny sko til din træning, men du kan også tage et kig på de andre sko vi har skrevet om på siden – vælg dem oppe i skomodeller. Vi har taget alle de populære vægtløftersko med, hvor du finder topmodeller fra Adidas, Inov og Reebok.