Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/netskribent.dk/vaegtloefter-sko.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/netskribent.dk/vaegtloefter-sko.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Adidas Power Perfect 2

adidas-power-perfect-2
982,-

button (1)

Adidas Power Perfect er den mest populære vægtløftersko i Danmark. Det er den sko du finder flest af, rundt omkring i de danske træningscentre.

Power Perfect er forgængeren til Adidas Adipower, som derfor også er en del dyrere. Denne her sko er super til de fleste der vil bruge den til diverse typer af styrketræning og vægtløftning, men er ikke længere Adidas Topmodel.

Ikke desto mindre, er det helt sikkert en sko der vil være en super begyndersko for langt de fleste mennesker, der vil i gang med at bruge vægtløftersko i deres træning.

Udseende:

Skoen er opbygget i det hvide design, med rød hæl og sort sol. Derudover er det velkendte Adidas mærke, med de 3 streger ned langs siden.  Skoen er bygget med snørebånd, og velcro til at lukke den med.

Skoen er bygget som en klassisk vægtløftersko, med den forhøjede hæl og en super god stabilitet. Det giver dig muligheden for at optimere din træning til bedre teknik, flere kilo og bedre stabilitet. Derudover giver den bedre stabilitet, en mindre skadesrisiko som også er vigtig når man styrketræner meget.

Adidas Power Perfect 2, er en super god sko til folk der laver olympiske løft, squat og andre øvelser hvor teknik og stabilitet er vigtigt.