Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/netskribent.dk/vaegtloefter-sko.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/netskribent.dk/vaegtloefter-sko.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Adidas Powerlift

adidas-powerlift-2-0

button (2)

Adidas powerlift – en god allround sko

Først og fremmest er Adidas Powerlift ikke en “rigtig” vægtløftersko, i den reneste form. Adidas Powerlift, er som navnet antyder, lavet til powerlift som vi på dansk kalder Styrkeløft. Hælen er for lav til at være en rigtig vægtløftersko, og derved er den ikke at anbefale hvis man er 100% vægtløfter.

Er man styrkeløfter, og ikke har brug for så meget hæl som vægtløfterne – eller styrketræner man generelt og har en god ankelmobilitet kan denne sko være et fantastisk valg som trænings sko.

Powerliften er en billig trænings sko, sammenlignet med de andre dyre vægtløftersko. 810,- står den til, hvis du følger linket herover. Det er en rigtig god sko til prisen, og til mange trænende vil denne her sko være en klar opgradering af hvad de ellers træner i.

Skoen er bygget med lidt forhøjet hæl, som giver udgangspunkt for bedre vinkler, som sagt du ikke så udtalt som i et par “rigtige” vægtløftersko. Man har set folk dyrke OL løft i disse sko, men vores anbefaling går på at finde et par vægtløftersko på vores forside, hvis man vil dyrke de olympiske løft i sin træning.

Skoen har en god lukkemekaniske henover vristen, der giver følelsen af en sko der sidder som den skal. Den sidder tæt som en træningssko skal gøre, og samtidig er der god udluftning på forfoden.

Skoen er bygget i syntetisk læder, som sikrer dig en sko der er let men samtidig er rigtig stabil. I en sko som denne er stabilitet alfa og omega, da man skal være stabil når man løfter vægte. Det kan denne sko hjælpe med. Rigtig mange styrketræner i deres løbesko, som nok er de værste sko at hjælpe til styrketræning.

Løbesko har en stor absorbering som hjælper til løb, men er rigtig skidt at have når man skal styrketræne og være stabil. Derfor er en sko som disse rigtig gode.