Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/netskribent.dk/vaegtloefter-sko.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/netskribent.dk/vaegtloefter-sko.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Adidas Leistung 16

adidas-leistung-16
1299,-

button (1)

Leistung er den nyeste vægtløftersko fra Adidas, der er lavet op til de olympiske lege i RIO 2016.
Adidas har det med at komme med deres nye topmodel, ved hvert OL og 2016 var ingen undtagelse. Leistung overtager fra AdiPower som værende Adidas topmodel indenfor vægtløftersko.

Kilde: Fredningsberegner lavet af Fisk På Krogen

Skoen er kommet i samme farve, som den første af AdiPower modellen gjorde, nemlig rød. Det virker til at Adidas er blevet vild med den røde farve, da den går igen på rigtig mange af deres vægtløftersko og Leistung 16, var ingen undtagelse. Mon ikke man får skoen at se i nogle flere farver indtil næste OL, ligesom at AdiPower også kom i flere forskellige farver.
Skoen er bygget som en powerfuld vægtløftersko. Skoen er bygget med den forhøjede hæl, som alle gode vægtløftersko er, for at give de rette vinkler i de olympiske løft træk & stød, samt at give bedre vinkler og mere stabilitet under benbøjninger.
Langt de fleste squat bliver langt pænere og sundere af at få et par vægtløftersko på, og derfor anbefaler man det tit også til ikke vægtløftere, der dog stadig træner ben med squat bevægelser.

Skoen er tilmed bygget med den nyere teknologi indenfor lukkemekanismer BOA. Har man fulgt lidt med i udviklingen af vægtløftersko, er mange af skoene fra INOV-8 lukket på denne måde, og det har Adidas nu taget til sig. De første anmeldelser går på, at det er en rigtig fed lukkemekanisme som giver et lige og konstant spænd over hele foden, og virkelig giver følelsen af at skoen sidder tæt.
Brug Leistung til dine løft
Leistung er en super sko hvad enten du skal lave olympiske løft, eller blot skal bruge en ordentlig sko til din styrketræning. Mange bruger også vægtløftersko, selvom de træner for øget muskelmasse da det hjælper til ordentlig teknik, lavere skadespotentiale og øget hypotrofi potentiale.